Morgonlöpning ger alltid möjlighet till en ny start

En ny start

  • 2 min read

Då var det måndag igen.

Veckorna rullar på precis som vanligt. Jobb blandat med nöje (löpning) och det här med att jobba hemma gör att man nästan får svårt att skilja på arbete och fritid. Om det inte vore för min löpning så hade det här med att arbeta hemma varit väldigt svårt för mig.

En annan sak som jag tycker är svårt är, att låta bli att äta massa onödigt när jag sitter hemma och arbetar. Det blir alldeles för mycket godis och annat gott. Därför tänkte jag med denna blog post, och starten av en ny blogg för övrigt, börja denna vecka nyttigare. Inget godis eller onyttigt snacks den här veckan. Det får bli frukt isf.

Något som förhoppningsvis bli enklare är att skriva på svenska. Jag har ju sedan en tid bloggat en del på engelska, vilket jag tänkte fortsätta med, men jag tyckte också det vore kul att skriva mer på svenska. Denna blog kommer att ungefär som min engelska blog att handla om löpning. Kanske lite om livet och och träning i allmänhet. Men mest om löpning. Mest om att bara komma ut och springa. Ut och spring helt enkelt – livet blir bättre så. Förhoppningsvis kommer nu också att arbetet hemma bli bättre, om jag klarar den första veckan utan snacks och godis.

Utöver själva bloggen så tänkte jag också skriva en del om de platser jag besöker och springer på.

Ut och spring, så hörs vi igen vid ett annat tillfälle.

/Marcus

Kommentera

nv-author-image

Marcus Adolfsson