Löpband och cykel från Nordictrack

Vardag i vardagsrummet

  • 2 min read

Att jobba hemma har blivit en vardag. Säkert ungefär precis som för dig som läser detta. Det har ju blivit så för oss mesta. Konstigt nog så är det ibland svårt att få tiden att räcka till ändå i vardagen.

För att förenkla för mig själv så köpte jag nyss en cykel , och den har verkligen varit grym. Jag har använt den en hel del och det har snabbt blivit en rutin. En kort Yoga-session, och sedan ett kort cykelpass. Ikväll fick jag även till ett kort löppass på löpbandet. Att ha både cykel, löpband och yogamatta i vardagsrummet har verkligen förenklat mycket och jag har nu inte mycket ursäkter att få till en daglig motion även om jag arbetar hemma. Det blir vardag i vardagsrummet.

Både cykeln och löpbandet kommer från Nordictrack. Via stora fanatiska skärmar kan jag följa med på äventyr via iFit träningsapp. Det är även via iFit som jag kan bra instruktioner för yogan.

Även om du kanske inte har det lika enkelt som jag nu har att få till träningen, försök att få till en kort pulshöjande aktivitet varje dag. Man mår så mycket bättre då. Jag mår så mycket bättre då.

När jag springer på löpbandet, eller cyklar hemma så använder jag allt som oftast mina inomhusskor från Altra. Altra Solstice. Dom är lite stora i storleken, så köp en halvstorlek mindre när du köper dom.

Kommentera

nv-author-image

Marcus Adolfsson