Team Nordic Trail

Bara att beställa hem – nytt från tält från Bergans, kläder från Salomon och högtalare från Sonos

  • 4 min read

Nu när jag inte kan springa – då kan jag handla istället. Det blev en del shopping förra och tidigare veckor, men mycket kom samtidigt den här veckan. Ett nytt tält från Bergans (Bergans Ultra Light 1 personer tunnel tält). Sonos Roam – bärbar högtalare från Sonos och sen så klart mer löparkläder från Salomon. Jag skrev lite mer om… Fortsätt läsaBara att beställa hem – nytt från tält från Bergans, kläder från Salomon och högtalare från Sonos

Provlöpning av Ecotrail Stockholm 16km

  • 4 min read

I lördags var det äntligen dags för den första provlöpningen av Ecotrail Stockholm 2021. Det var även dags för det första långpasset med Team Nordic Trail på väldigt länge. Att springa långpass tillsammans i en grupp är fantastiskt och jag var därför väldigt glad när Team Nordic Trail äntligen bjöd in oss för att provspringa banan inför Ecotrail Stockholm 2021.

Ljusare morgon på morgonpass med Team Nordic Trail

En ljusare morgon med Team Nordic Trail

  • 1 min read

Äntligen börjar det bli ljusare, och snön försvann snabbt. Från att gå till en ganska mörk tid, även om det varit ljust på grund av snön, så har vi snabbt gått till snöfri skog och ljusare morgnar. Att få komma ut och springa till soluppgången, med fåglarna kvittrar i takt är underbart. Att få vakna i löpspåret, tillsammans med naturen.

Fartlek och fartleksintervaller med Team Nordic Trail

Fartlek med Team Nordic Trail

  • 2 min read

Då var det äntligen dags för måndag. Nog för att jag gillar mitt jobb, men det är inte därför jag gillar måndagar. Jag älskar måndagar eftersom det är dags för intervaller med Team Nordic Trail. Igår körde vi fartlek. Vi lekte med på farten och lät naturen bestämma farten. Fartlek, är ett av de roligaste intervallpassen tycker jag. Istället för… Fortsätt läsaFartlek med Team Nordic Trail

Tidig morgon med TNT

En tidig torsdag med Team Nordic Trail

  • 2 min read

Mina första TNT (Team Nordic Trail) pass var torsdagspassen klockan 06:30. Det är några år sedan nu och det har blivit många morgonpass, tnt-pass och tidiga morgnar sedan dess. Men dom har alltid varit lika bra. Det är något speciellt med att gå upp tidigare än vad man gör annars. Ta en snabb kopp kaffe och ta sig in till… Fortsätt läsaEn tidig torsdag med Team Nordic Trail